Kurser


O Kurs i Regndroppstekniken


En behandlingsmetod för hälsa och välbefinnande

RegndroppsteknikenI regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet från Young Living Essensial Oils. Helt ekologiska.

Naturläkaren Gary Young har utvecklat denna metod efter hans forskning om eteriska oljor som antimikrobiska medel. Genom att framställa dessa oljor i en varsam och kemikalie fri process med lågt tryck och låg temperatur under en lång tid medför detta till en kraftfull terapeutisk verkan hos oljorna.

Oljorna kan användas på många olika sätt, de är antivirus och antibakteriella och har en stärkande effekt på immunförsvaret.

Denna behandlingsmetod är ett fantastiskt redskap för massörer och kroppsterapeuter. Det går bra att integrera valda delar av regndroppstekniken med vilken annan kroppsbehandling som du utför idag. Du kan även lära dig regndroppstekniken som privatperson att utöva på familj och vänner.


Endagskurs

Detta är en komplett utbildning där du får lära dig tekniken och behandla hela kroppen via fötterna och ryggen med nio olika oljor. Du kommer att få och ge en behandling under dagen.

Inför kursen behöver du köpa oljorna som ingår i Regndroppstekniken. Det finns två alternativ. Dels kan du köpa ett Raindrop Kit för ca 1000 kr med flaskor om 5ml. Det räcker till ca 7-8 behandlingar. Eller så kan du köpa oljorna separat i flaskor om 15 ml. för ca 2000 kr. Det räcker för ca 22-24 behandlingar. Beställningen av oljorna bör göras två veckor i förväg för att vara säker på att få oljorna i tid till kursen. Oljorna beställs via Internet. Kontakta mig så hjälper jag dig att beställa!

Att ta med:
Ett lakan, en filt och en liten kudde
Handdukar, 2 små och 1 stor
Regndroppsoljorna
Massagebänk – om du har tillgång till det!

 

 


O Investera i dig själv och din framtid!

Ett öppet möte i kraft av nuet. Vi samlas för att bli påminda och komma i kontakt med oss själva och vår egna inre kraft för att leva vår vision och vårt livs syfte.

Varje tillfälle samlas vi kring olika teman. Den återkommande röda tråden är meditation, närvaro, bön/intention, visualisering, reflektion/återblick, sharing och små inre resor och processer, för att komma i kontakt med det som hindrar oss, släppa taget och bli stärkta i vår innersta längtan.

Vår intention är att du ska bli fylld med kraft, glädje, stillhet, sanning och klarhet.
Du kommer så ofta du vill och känner att du har behov.